Här på Tidningaridag.se samlar vi prenumerationer på tidningar samt tidningskampanjer där du kan få fina premier med på köpet när du provar på en tidning. Vissa tidningar finns även att köpa som E-tidning eller E-magasin, eller med andra namn som digitaltidningar och digitala tidskrifter. Det betyder att du kan läsa tidningen direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon.
Tidningskampanjerna är till för dig som vill prova på några nummer av en tidning för ta reda på om det är något du vill fortsätta läsa. Dessutom skickar förlagen med fina premier för att erbjudandena ska vara extra lockande.
Vi samlar dessa prenumerationer så att du enkelt ska kunna hitta och prova på just den tidning du är intresserad av. Antingen kan du bläddra bland kategorierna till vänster eller kan du söka efter något du är intresserad av så får du förslag på passande tidningar.

Tidningaridag.se säljer själv inga prenumerationer, så om du har frågor angående din prenumeration så måste du kontakta respektive annonsörs kundtjänst.

Om du har frågor eller funderingar gällande tidningaridag.se kan du kontakta oss via mail här.