Om Tidningaridag.se

Om Oss

Tidningar med premierVi samlar tidningsprenumerationer samt tidningserbjudanden. Tidningserbjudandena kallas även för tidningskampanjer eller prova-på erbjudande och är till dig som vill prova på några nummer av en tidning, vanligtvis fyra till sex nummer, till extra bra pris för att se om det är något du vill fortsätta läsa. Dessutom får du även ofta fina premier med dessa erbjudanden för att locka lite extra.

De flesta erbjudandena är så kallade tillsvidareprenumerationer vilket betyder att du får det antal nummer som är angivet när du tecknar prenumerationen, därefter kan du direkt välja att säga upp prenumerationen om du vill eller fortsätta prenumerera och får då betala för varje enskilt nummer.

Utöver magasinet du får i brevlådan erbjuder nu de flesta tidningar även att du kan läsa tidningarna digitalt vilket betyder att du kan läsa tidningen direkt i din smartphone eller surfplatta.

Kontakt

Tidningaridag.se säljer själv inga prenumerationer, så om du har frågor angående din prenumeration så måste du kontakta respektive tidnings kundtjänst direkt.

Om du har frågor eller funderingar gällande tidningaridag.se kan du kontakta oss via mail här.