Bokpaket Livsstil Prenumeration

Bokpaket Livsstil

Prenumeration Bokpaket Livsstil

Två böcker för den som gillar stil och ABBA

Välklädd så stylar du din garderob
av Christian Quaglia
Välklädd är boken för alla mode- och stilroade män. Men Välklädd är mer än snygga kläder. Det handlar om att satsa på passform, färg och mönster, kvalité. Att våga ta ut svängarna, mixa, hitta sin egen personliga stil.

Kombinera med rätt accessoarer. Blanda nytt och gammalt, klockan eller väskan kan gärna vara ett vintagefynd. Välja material som håller. Köpa en häftig ring eller riktigt eleganta skor. Toppa med en färgstark sjal. Och ägna lite tid åt att vårda sig själv, sin hy, sin frisyr, sitt skägg; grooming.


ABBA The Backstage stories (svensk)
av Ingmarie Halling, Carl Magnus Palm
I ABBA The Backstage stories berättar Ingmarie Halling, kostymör under Abbas utlandsturnéer och idag curator på ABBA The Museum, personligt och med glimten i ögat, om de spännande turnéåren och om det som hände backstage; det som ingen berättat om tidigare. Om allt det roliga bakom kulisserna och om de fantastiska kläderna som bidrog till gruppens berömmelse.

Journalisten Carl Magnus Palm skildrar Abbas historia, från Ring ring 1973 fram till idag. Och många av alla de som var med – inte minst Frida, Benny, Björn och Agnetha – bidrar med sina minnen.ABBA The Backstage stories är en spännande scrapbook, rikt illustrerad med många privata bilder ur fotoalbumen från de som var med när det hände.

  • Pris från: 299 kr
  • Språk: Svenska
  • Land: Sverige
Till Tidningen